Vnanje Gorice / Pot k čuvajnici 6 / SALON - Podpeška cesta 174 / 1351 Brezovica
T: +386 1 365 14 50 / M: +386 51 600 665 / E: info@strazisar.si / www.strazisar.si
Vitali

Zobozdravniški aparati, stoli za terapevte , multimedia rešitve.

Uradna spletna stran | Vitali VDS sistem dezinfekcije
 
 T5 MASTERStroji 
 
Novi T5 MASTER je zobozdravniški stroj visoko kakovostnih materialov in komponent v kombinaciji s pozornostjo do detajlov, ki so značilnost za Vitali produkte in ponuja popolno kombinacijo med funkcionalnostjo, robustnostjo, varnostjo in udobjem bolnika.

Vse to zagotavlja racionalno in popolno delovno postajo, ki se lahko nadgrajuje po meri glede na specifične potrebe in navade uporabe: multimedijski sistem, sistem VDS (Vitali dezinfekcijski sistem), pnevmatski vzglavnik in druga dodatna oprema.

T5 MASTER je rezultat Vitali raziskav in optimizacije in je v celoti izdelan v Italiji v obratu družbe Vitali zraven Bologne.

T5 MASTER predstavlja preprostost v funkcionalnosti in detajlih:
  • Operativna preprostost za zobozdravstvene ekipe, zahvaljujoč velikemu področju dela in idealni lokaciji instrumentov, kar spodbuja interakcijo in sinhronost. Zobozdravnik se lahko zanese tudi na posebno podaljšanje cevi instrumenta (več kot 80 cm), medtem ko je medicinska sestra lahko blizu, z veliko več prostora na stolu zaradi vrtenja pljuvalnika 90°.
  • Enostavnost upravljanja z membranskimi tipkami, ki ponujajo odlično občutljivost in takojšen odziv.
  • Preprost za sterilizacijo s številnimi odstranljivimi elementi tako na mizi instrumenta kot tudi v pljuvalniku.
  • Preprostost in svoboda konfiguracije glede na vaše operativne potrebe vključno z multimedijskimi inovativnimi sistemi, z možnostjo dodajanja novih dodatkov v vsakem trenutku.
  • Preprostost v varnosti, zahvaljujoč sistemu VDS (Vitali dezinfekcijski sistem), za popolnoma avtomatiziran postopek dezinfekcije.
 
Prospekt 1
Prospekt 2
 
     
 
Nazaj ...