Vnanje Gorice / Pot k čuvajnici 6 / SALON - Podpeška cesta 174 / 1351 Brezovica
T: +386 1 365 14 50 / M: +386 51 600 665 / E: info@strazisar.si / www.strazisar.si
Vitali

Zobozdravniški aparati, stoli za terapevte , multimedia rešitve.

Uradna spletna stran | Vitali VDS sistem dezinfekcije
 
 T5 EVO PLUSStroji 
 
Novi T5 EVO PLUS je bil zasnovan na podlagi svobode izbire. Poudarek na tem kar je najbolj pomembno in sicer na možnost izbire zobozdravstvenega stroja, ki ustreza vašemu stilu dela.

Rešitve, ki so namenjene za napredno operativno ergonomijo, katero je VITALI zgradil na trdnih načelih: inteligentna zasnova, uporaba plemenitih materialov, kvalitetna proizvodnja in pozornost do vsakega detajla. Visoka kakovost T5 EVO PLUS se kaže ne le v svoji funkcionalnosti in učinkovitosti, temveč tudi v nizkem številu prijav napak in vzdrževanja, potrebnega v daljšem časovnem obdobju, tako kot za katero koli drugo Vitali enoto.

Zagotovljena zanesljivost, ki presega izdelek in se razteza na kontinuiteti storitev prek Vitali omrežja prodajalcev in svetovalcev, ki je vedno bolj prisotno po vsem svetu.

T5 EVO PLUS je v celoti izdelan v Italiji v obratu družbe Vitali zraven Bologne.

T5 EVO PLUS združuje napredne funkcije, ki pa so izjemno preproste za uporabo:
  • Nadzor nad enoto je skoncentriran v eni analogni tipkovnici intuitivne grafične oblike, ki leži na dosegu roke ob strani mize z instrumenti. Tipkovnica omogoča nastavitev in vizualizacijo parametrov instrumentov (hitrost turbine in mikromotorja, moč "scalerja") in nadzor nad različnimi funkcijami storitev (intenzivnost operacijske svetilke, funkcije pljuvalnika, gibanje stola).
  • Zobozdravnik se lahko zanese tudi na posebno podaljšanje cevi instrumenta (več kot 80 cm).
  • Vso svobodo gibanja ima tudi medicinska sestra, zahvaljujoč vrtenju pljuvalnika do 90°. Na ta način imata zobozdravnik in sestra vedno najboljše pogoje za delo.
 
Prospekt
 
     
 
Nazaj ...