Vnanje Gorice / Pot k čuvajnici 6 / SALON - Podpeška cesta 174 / 1351 Brezovica
T: +386 1 365 14 50 / M: +386 51 600 665 / E: info@strazisar.si / www.strazisar.si
Kerr#URL#https://www.kerr.si

Kerr je vodilni proizvajalec zobozdravstvenih pripomočkov in materialov za zobozdravnike in zobne tehnike. Že več kot 125 let služi potrebam celotne zobozdravstvene oskrbe v prizadevanju za izboljšanje oralnega zdravja. Posamezne blagovne znamke Kerr so vključene v proizvodne linije Kerr Restoratives, Kerr Endodontics, Kerr Rotary in Kerr TotalCare.

Uradna spletna stran  |  Celoten katalog Kerr izdelkov

 
 Apex ID - digitalni Apex lokatorInštrumenti 
 
Kerr Apex ID je kompakten in sodoben z edinstvenimi funkcijami, ki vam omogočajo, da se osredotočite na to, kar je res pomembno: zagotavlja najboljšo skrb za vaše paciente.

Nastavljiva točka 0. Prilagodite točko 0 na podlagi vaše začetne klinične presoje. Ni potrebe, da stalno spremljate vizualni prikaz, zvočni signal vam bo sporočil, ko boste dosegli želeno točko 0.

Natančnost v skoraj vseh pogojih. Apex ID je bil zasnovan za delo v skoraj vseh pogojih. Ne glede na to, ali so kanali suhi, mokri, krvavijo, napolnjeni s fizikalno raztopino, EDTA, NaOCl, klorheksidinom, lahko Apex ID še vedno zagotavlja točne, dosledne in zanesljive odčitke.

Neprekinjeno kalibriranje. Za razliko od večine lokatorjev Apex na trgu danes, Apex ID neprekinjeno kalibrira za natančne, neprekinjene odčitke v realnem času.

Uradna spletna stran
 
Prospekt v slovenščini
 
 
 
Nazaj ...